Der dukker hver dag nye blogs op, emnerne og kategorierne er mange og der er noget for enhver smag. Heldigvis er vi forskellige og brænder hver især for det vi skriver om. hvad den ene læser kan lide, er måske uinteressant for en anden. Jeg selv følger med blandt andet på modeblogs omhandlende tøj, sko og accessories til jeg selv men nu også børnetøj til lille A.

Jeg holder selv meget af bloganbefalinger og hjælper gerne en fellow upcomingblogger med lidt nye læsere. Gør det bare for sjældent, men det skal der laves om på nu. Derfor byder jeg velkommen til en nyere blog som blev født for lidt over et år siden.

Anastacias.dk blogger om det samme som jeg selv, nemlig mode og livstil. Hun har dog den ekstra tvist i sine indlæg at hun udover at skrive om interessante mærker, fund og lækkert tøj og accessories såsom Rosemunde, Numph; Liebeskind, Gestuz og Tokyo Jane mm, er at hun skriver om facts og info omkring mærkerne og firmaerne bag. Blandt har hun skrevet et interessant indlæg om Zalando og deres økonomi på sin blog. Derudover ryger anbefalinger om butikker med links også ind på indlæg på bloggen.