.. er nu endelig på plads i vores lille familie. Vi har haft charterferie i tankerne, men grundet flere ting bliver vi hjemme i DK i år og har bestilt et ophold længere nede i landet og skal være sammen med min kusine og hendes familie. De bor i Irland og derfor glæder jeg mig som et lille barn til at tilbringe nogle dage sammen med dem. Jeg satser på dejlige lune dage og aftener (dog knap så varme som vi har det lige nu) og vil glæde mig til at pakke mig i det her outfit til en aften på terassen. Cap, sweatshirt og bukser er i skrivende stund på vej hjem til mig og synes at sammensætningen er cool og anderledes. Jeg har længe søgt efter de bukser og fandt dem her til aften på Ellos lige her (hvor de i øvrigt har alle str)

Tasken er jo købt som pusletaske men skal også bruges fremover som arbejds, trænings eller rejsetaske.

Leggins/Adidas – sneakers/Nike – top/T by Alexander wang – sweatshirt/5preview – cap/Kenzo – taske/Marc Jacobs