Der er tøj man bare må eje og så er der bøger man også bare må eje i sin samling også til sine børn. Sådan er det tilfældet med blandt andet Halfdans ABC bog med rim og remser og fordi vi i begge  familier er meget musikalske, er det også et must med gode sangbøger. Lille A var så heldig at få bogen med tilhørende cd med Albertes fortolkning af kendte børnesange. Jeg har spillet den flere gange for ham og danset og sunget i vores køkkenalrum til stor underholdning for både ham og nok også naboer 🙂

Netop de to bøger og masser af andre kan fåes på webshoppen Williamdam.dk som er en internetboghandel med start i 2005 og er i dag en af landets største og ældste fungerende og fra butikken i Rønne på Bornholm ekspederes ordrerne. William Dams Boghandel er en gammel familievirksomhed, som blev grundlagt i 1857 og drives i dag af Pernille Dam Povlsen og hendes mand Peter Povlsen.

Som webshoppen også selv nævner, er de altid leveringsdygtige i billige bøger og har et bredt udvalg af titler og ikke bare de nyeste bestsellere og på TrustPilot.dk ligger de i toppen af de danske internetboghandlere. Leveringstiden af en bestilt bog er sølle 2-3 hverdage og som bonusinfo har de restlager af bøger der er udgået fra forlaget, som du ikke kan få andre steder.

indlægget er lavet i samarbejde med Williamdam.dk