Jeg har altid og vil altid være en smykkepige.. Jeg har fra jeg var lille altid elsket at smykke mig med alverdens tingel tangel og jeg husker tydeligt da jeg som 7 årig fik huller i ørerne til min fødselsdag og efterfølgende et par øreringe at skifte med. 28 år og 4 huller mere i ørerne senere elsker jeg stadig at iføre mig bling og ejer efterhånden en hel del. Jeg har et stort acrylsmykkeskrin som jeg købte i London sidste år (se her) og det gør det nemt og overskueligt at finde frem til man vil have på.. Alligevel har jeg nogle favoritter og det skifter med tiden, men pt er det de her som oftest bliver fundet frem (udover øreringe som dog bliver skiftet mere regelmæssigt i forhold til min mission)

De fleste af smykkerne har jeg selv købt, men uret, vielsesringen og den lille prinsessering er gaver fra min mand. Sidstnævnte har jeg faktisk lige fået i barselsgave af ham og er en ombytningsring fra Aagard

Smykker fra Stine A, Marc Jacobs og Aagaard