..skulle til fest i nærmeste fremtid, sådan en rigtig sjov “slå til søren” fest, elsker især ideen om en temafest. et giver altså bare lidt ekstra til en fest, hvis der er et tema og folk klæder sig derefter.. Jeg har været til nogle stykker i min seminarietid og den seneste var for nogle år tilbage, hvor vi på mit arbejde havde fest med temaet “Grisefest på Mallorca” Jeg agerede stewardesse med rejseselskabet “Born-Fyn rejseselskab og vi havde en fantastisk festlig aften..

Hvis jeg nu skulle være så heldig at skulle til en sådan temafest igen, kunne jeg sagtens finde på at kigge en smut forbi Temashop som er leveringsdygtig i alle slags kostumer og sager til enhver fest. Udvalget er kæmpe stort til både dig, manden og dine børn, hvad enten du er til nonnekostumer eller en sexet humlebi.

Udover det kæmpe udvalg, har Temashop også indgået nogle fordelagtige aftaler med sine leverandører og det betyder, at du kan finde varer her til den billigste pris, 100% prisgaranti på alle produkter og det er da at foretrække, da kostumer jo som regel kun bliver brugt den ene gang.

Hvis du er sent ude så kan de levere deres mest populære kostumer fra dag til dag og de mere specielle kostumer kan leveres på bare 3 til 5 dage og alt det gør de gratis ved du køber for mere end 500 kr.

indlægget er lavet i samarbejde med Temashop