Jeg har fået den bedst timede gave fra webshoppen Gadgetcity som navnet antyder sælger gadgets og dimser til blandt Iphones og IPAD’s. Jeg har nemlig været ved at bestille et ekstra batteri til min Iphone mange gange, da den efterhånden meget hurtigt taber strøm. Jeg så så blandt andet på Youtube at du nu kan få et lille transportabel batteri lige til at putte i tasken og hive frem når strømmen er ved at være i bund. Batteriet er ikke større end en læbestift og fylder derfor ikke ret meget. Med batteriet fik jeg også to stik, et til min Iphone som er en 4’er og et til vores IPad.

Det er ikke første gang jeg stifter bekendtskab med Gadgetcity som kan prale af at have branchens billigeste fragt nemlig GRATIS fragtalt og så lover de levering på 1-2 dage efter at du har bestilt. Som noget helt specielt har Gadgetcity meget lang returret, nærmere betegnet 1001 nats returret hvilket helt præcist er 987 dage mere end lovgivningen kræver og det kan man da kalde god service

  • En rigtig god ide er at tilmelde sig deres nyhedsbrev via deres egen side og få derved specielle tilbud.

Indlægget er lavet i samarbejde med Gadgetcity