Om en måneds tid skal jeg ude og “svinge med ørerne”.. jeg skal nemlig til fest sammen med godt 500 andre kvinder. Det er en årlig tradition i min hjemby som jeg har deltaget i mange gange, dog med undtagelse af enkelte år, som sidste år, hvor jeg var gravid. MEN i år skal den have gas..ja altså så meget gas som den nu kan have når man stadig ammer, hvilket jeg regner med at jeg gør endnu til den tid..

Jeg er normalt til jeans og en pæn top, men har i år lyst til at gå all in på det girlie look og hvad bedre måde at gøre det på end at tilsætte en den lille sorte med en af sommerens store tendenser nemlig kimonoen. De fede støvleheels giver outfittet en lidt rå kant og slutteligt skal der tilsættes masser af lækkert Stine A bling og en Mulberry taske.

kjole/T by Alexander Wang – kimono/Ganni – heels/ASH