Jeg overvejer at købe den fine nederdel fra Stig P’s basis kollektion. Jeg mangler for det første korte nederdele og synes at stribe-tendensen er så fin og perfekt til at eksperimentere med lidt mønstermiks. Jeg ville sætte den sammen med nedenstående sager til et outfit til en dag som i morgen, dog minus sweatshirten til at at starte med, for pyyh vi har det varmt. Lille A har lidt under varmen især i dag og har først været sig selv her til aften. Nu er han puttet og jeg har løbet mine 5 km, taget et langt køligt bad og om lidt vil jeg i putkassen. Det bliver ikke til så meget bloggen i disse dage, men I er også stille. Vi nyder vel alle bare sommeren og alt det pragtfulde den indebærer, nu når den er her.

Sweatshirt/Rika – sneakers/Nike – taske/Mulberry – øreringe/Jane Kønig – top/ T by Alexander wang – nederdel/Stig P