Et outfit fra i dag.. Manden spurgte forundret hvorfor jeg var så pænt klædt på, han er vist lidt for vant til at se mig uden makeup og med “svallertøj”.Jep det er livet på barsel..ihvertfald for mit vedkommende.

I dag gjorde jeg jo dog lidt ud af mig selv inden jeg rullede en tur ud i solen og det var liidt for varmt med de bukser, men de trængte til at blive luftet. Jeg skulle en tur til posthuset med lidt pakker, da jeg har solgt en del over TS og IG. Sandalerne er de mest komfortable jeg har, min sandal-karma er meget ringe i øjeblikket, da de alle sammen giver mig vabler og mærker, men ikke de her. De er fra See by Chloe og købt på TS for et par år siden og jeg elsker dem da de også går til det meste på grund af farven.

top/T by Alexander Wang – bukser/Ganni – sandaler/See by Chloe – taske/Marc Jacobs