Jeg indviede min 5preview kjole i dag og fik manden til at forevige outfittet inden jeg iførte mig lettere kjole, for føj den har været møglummer i dag og med en microfiber-tanktop indenunder, svedte jeg altså tran, da jeg rullede med A ned for at handle.. Nå men tilbage til kjole, så er jeg vild med den, den er lige tilpas løs uden at være for vig og elsker striberne og 5 tallet bagpå som gør den mindre “pæn” og mere mig. Jeg havde sat den til et par sandaler som er købt i Bilka og til forveksling ligner et par Birkenstock, de her kostede bare 150 kr og er i mindst lige så god kvalitet som de dyrere fra Birkenstock.

Jeg indviede også mit smukke armbånd fra Pernille Corydon og havde sat det sammen med to armbånd fra Stine A, synes det fungerede rigtigt godt og havde sat dem på modsatte arm end uret for at de virkelig kunne komme til sin ret. Der er pang på farven på lakken på tæerne og fingrene og det er en gammel sag som er købt på Rhodos til en euro for nogle år siden.

 

Kjole/5preview – sandaler/Bilka – taske/Marc Jacobs – smykker/Pernille Corydon og Stine A