2. indlæg omkring mit bedste basis er måske ikke meget basis og så alligevel. En bluse med lidt print i en farve som passer til det meste og verdens bedste pasform til min krop er Zoe Karssen også eminent god til. Jeg elsker deres tynde kvalitet, runde halsudskæringer, løse pasform på de rigtige steder, de afrundede kanter forneden og ikke mindst den perfekte længde. JA man kan nok fornemme at jeg er begejstret og det er jeg virkelig også. Faktisk så meget at jeg ejer 4 stk og at jeg har fået syet mine Alexander Wang bluser om (som jeg snakkede om i indlægget igår) efter netop de bluser. Det man skal være opmærksom på at der findes to længder på deres bluser og langt de fleste der bliver solgt rundt omkring på nettet er kortere end dem her. Jeg går efter dem som måler omkring 70 cm, da de passer til de ting jeg bruger, kan godt lide at de går lidt ned over numser på min stramme sweatpants, nederdele osv. men hvis man bruger f.eks baggy jeans til eller har en mindre numse end jeg (hmm hmm) er de andre lige fine.

Det eneste minus er ved disse bluser igen prisen som ligger på omkring 600 og opefter og så kvaliteten som er skrøbelig hvis man ikke vasker dem i vaskepose og skånsomt. Ift prisen kan jeg anbefale Asos som ofte har dem sat ned.