Sommeren er her lige straks og det bliver den første sommerferie i mange år hvor vi ikke skal sydpå.. Vi har godt nok snakket om en tur til Rhodos i et lejlighedskompleks vi besøgte for nogle år tilbage udenfor byen. Det er jo efter, lille Augusts ankomst, blevet nødvendigt med en anderledes måde at holde ferie på og det er helt fantastisk, da vi længe har drømt om at blive forældre. Jeg bruger alligevel lidt tid engang imellem på at drømme om en rejse lidt længe væk, f.eks. Thailand, hvor min veninde rejser til om en uge.

Toptours sælger netop rejser til blandt andet Thailand og har et kæmpe udvalg af rejsemål i landet, blandt andet de kendte byer Bangkok og Phuket, men også mere ukendte destinationer som River Kwai og Chiang Mai.

Toptours specialiserer sig udover de gængse uge-rejser, også indenfor rejse af længere varighed til rigtigt gode priser. Hvem ville ikke elske en måned på Bali med kridhvide sandstrande, lækkert vand, sol og afslapning.. og lille A med blenumse og bare fusser med spand og skovl ved vandkanten.

Top Tours har 15 ansatte og fire kontorer i Vallebo, Helsingør, København og Bangkok og så dagens lys i 2002. Rejsebureauet har desuden i dag en omsætning på over 100 millioner kroner, har aldrig haft underskud og er medlem af rejsegarantifonden, PATA, Discover America og IATA, hvilket jo ikke er uvæsentlige ting, når man bestiller rejser

Tilbage er der kun at drømme sig væk, det gør jeg ihvertfald lige nu..

Indlægget er lavet i samarbejde med Toptours