Jeg har talt om det før, men jeg sætter altså VIRKELIG stor pris på webshops som leverer lige til døren og det gør Toys R us også og det med gratis fragt hvis du handler over 500 kr og tro mig, det gør man hurtigt, når der shoppes til børn. Det er jo svært at begrænse sig, når alle de dimser og dutter toner op på skærmen. Jeg elsker at udvalget er så stort som i de fysiske butikker og du kan finde mærker som Lego, Barbie, Playmobil og Pokemon, se bare link

Jeg er ikke meget for det der tivoli i min stue og med det mener jeg mange sager og legetøj i alle mulige farver, men jeg må jo indrømme at efter at lille A er flyttet ind, kommer der efterhånden flere og flere ting ind som har farver og ikke mindst lyd på. Sidst ankomne er den fine hund fra Fischer Price som er købt hos netop Toys R Us. Lille A elsker den allerede selvom han kun er 3 måneder og der står på den at den er brugbar til børn over 6 måneder. Det er lige nøjagtig det smarte ved webshoppen at man kan gå ind og vælge aldersgruppen på det barn man skal købe til, da det ellers godt kan være en ren jungle at finde rundt i, især også for bedsteforældre 🙂

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Toys R us