Forleden fik jeg de badeshorts hjem til lille A fra Lego wear.. Bukserne blev bestilt så han kan bruge dem næste sommer hvor ferien forhåbentlig går sydpå med hele familien. Farverne er glade og kvaliteten i top og jeg glæder mig til at lille A skal tulle rundt i vandkanten med dem på.

Ja Lego er mere end bare de små klodser man kan hygge med, de er også kendt for at producerer lækkert kvalitetstøj til børn i alle aldre, piger som drenge, dog fåes str ikke længere ned end i 9 mdr. Farverne på Lego wears tøj er de samme som på deres farverige klodser og ligesom legetøjet går de højt op i kvaliteten og at tingene skal kunne holde til noget, derfor er der også lagt meget høj vægt på kvaliteten, f.eks. mistertøjet ikke faconen og farverne, første gang det bliver vasket ligesom vi ser det med meget andet børnetøj. Komforten er også meget vigtig, når man vælger børnetøj, det er virkelig noget jeg har opdaget efter at jeg er blevet mor. Tøj som sidder for stramt og gnaver ryger hurtigt ned i skuffen igen hjemme hos mig. Derfor er jeg også vild med blandt deres badetøjskollektion som er i blød bomuld og med elastik i taljen.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Lego Wear