Sommeren er her lige om lidt og hvis turen går til det nordjyske, så slå en smut forbi Karina Degn, en sand perle midt i Blokhus hjerte.. En butik hvor der er kælet for detaljerne og udvalget af mærker sikrer at der er noget for enhver smag og pengepung. Butikken ejes af Karina Degn, en smuk ung kvinde som iøvrigt i dag kunne fremvise en flot rund gravid mavse brænder for sin butik og god service og det mærkes.. I den halve time jeg var i butikken oplevede jeg at både Karina og hendes to ekspedienter virkelig tog sig tid til at hjælpe deres kunder også selvom butikken var fuld af mennesker. Butikken fører mange af mine yndlingsmærker som Baum und Pferdgarten, Wildfox, Honky Dory, Custommade og American Vintage for bare at nævne et par stykker og som noget nyt lækre basisvarer fra Stig P. Jeg kunne helt sikkert have brugt en formue derinde, men holdt mig i skindet denne gang 🙂 Valgte dog et par favorititems som er på nedenstående billeder..

Jeg var alligevel heldig at komme hjem med et ting derfra, fordi jeg havde nemlig vundet en konkurrence på butikkens facebookside..den lækreste sweatbluse fra Wildfox. Karina afholder nemlig en gang imellem facebookkonkurrencer, hvor du kan vinde de lækreste ting, så synes I skulle gå ind og like hendes side lige her

 

 

 

 

American vintage og Baum und Pferdgarten

lækkert basis fra Stig P

de lækreste strikkede sweatpants fra Stig P

Wildfox..

Ååh den cardigan fra Wildfox jager mig i mine drømme og jeg måtte lige prøve den ..

den flotteste jakke fra Baum und Pferdgarten

Min præmie.. den fineste og lækre bløde bluse fra Wildfox