.. af helligdage, sol og dette sæt fra Esprit. Når turen går til stranden i morgen for at gå en tur ved vandet, kunne det da være skønt at være iført dette..Elsker kombinationen brun og rosa og synes at det fungerer godt med en fine løse bluse med de lidt stramme sweatpants. Tasken er fin i farven og praktisk idet den har cross-over strop 🙂 Noget jeg virkelig sætter pris på nu, hvor jeg går med barnevognen. Sandalerne vil jeg SÅ gerne eje.. synes de er super fine og passer til det meste.

I det hele taget overrasker mærket mig idet jeg faktisk fandt en hel masse som gerne måtte flytte ind hos mig efter en hurtig tur på webshoppen. Udvalget er stort til kvinder men faktisk overrasker deres store udvalg til børn, deriblandt også fine bodyer til lille A. Er helt skudt i en fodbold-agtig bluse med logo og sorte kanter, som jeg ved at lille A ville SÅ sød ud i og farmand ville elske. Jeg fandt også fine flade siddepuder til vores stole til spisebordet. Vi sidder nemlig noget lavt, når vi spiser.

Porto er gratis hvis man handler over 200 kr og returnering er gratis så overvejer virkelig de sandaler, synes I ikke de er fine??

 

Bukser her – sandaler her – taske her -.bluse her