..skal lillemand døbes, men det er også den måned, hvor jeg fylder halvrund.. Det der med at holde fødselsdag elsker jeg, at blive et år ældre not so much. Oh well efter at lille A er kommet til, er der faldet mere ro over mig i og med at jeg ikke mærker det biologiske ur tikke så højt som før.

Jeg har nu endelig ønskesedlen klar og nogle af dem er i collagen nedenfor..Udover det ønsker jeg mig også gavekort til at få tatoveret øjebrynene og penge og gavekort til butik Tiffany.. Egentlig er jeg lidt imod at ønske sig penge, men jeg ønsker mig lidt større ting i år og derfor er tilskud til de ting en kærkommen gave..

 

Iøvrigt tusind tak for de foreløbige tilmeldinger til min give-away, som slutter den 1. juni. Hele 36 har i skrivende stund allerede sikret sig en plads i lodtrækningen, men der er hele 4 vindere så der er gode chancer..