Et outfit fra igår hvor turen jo gik til Blokhus. Efter besøget hos Karina Degn, gik vi ned på stranden så Anton kunne få lov til at lege lidt med sin frisbee. Vejret var skønt på trods af de relativt lave temperaturer vi har haft ift weekenden før..

Jeg havde mine elskede Mauri Grifoni jeans på som jeg ikke har haft på i næsten et af åbenlyse årsager og det var et kært gensyn.. Havde parret med min Kenzo sweatshirt , indenunder min yndlings basisbluse fra Tiffany som fungerer perfekt til de kortere bluser da den stikker ud forneden og de nye Soyafish sneakers. Jeg synes outfittet fungerede og jeg følte mig godt tilpas..

jeans/Mauro Grifoni – Sneakers/Soya Fish – t-shirt/Tiffany – Sweatshirt/Kenzo – jakke/Muubaa – Tørklæde/Månestråle

Jep lille baby A kom også med dog gemt nede i barnevognen 🙂 Der er dog billeder af ham jævnt tit inde på min IG profil (Kasia1979) hvor jeg snart rammer de 1900 følgere, VILDT!