..fra igår hvor jeg havde et stramt program fyldt med masser af dejlige aftaler med søde mennesker.. Jeg havde mine elskede Kenzo flats på, som vist går hen og bliver et rigtigt god køb for 2014. Til dem var det et simpelt outfit med sorte yndlingsbukser, tørklæde fra Lala Berlin og så en Alexander Wang bluse som har ligget ubrugt længe, da jeg ikke har brudt mig om halsudskæringen, men efter en tur til syerske hvor den er lavet om plus at den forneden er blevet skåret rundt, er det pludselig en yndling i garderoben.

Derudover indviede jeg mine nye Gat Rimon bomberjakke. Jeg var nemlig så heldig at vinde et gavekort på 3000 kr til Københavner butikken Etoile inde på Instagram og dette var så een af de ting jeg valgte for gavekortet

En af mine mange planer igår, var en tur til Aalborg for at sige farvel til søde Heidi som ejer Mig og Cramer. Butikken har desværre ophørsudsalg og har lige nu 30, 40 og 50 % på deres varer.. Så sørgeligt at butikken lukker, men jeg ønsker Heidi alt muligt held og lykke i fremtiden.

Jeg fandt dog ikke noget jeg ikke kunne undvære derinde, men faldt til gengæld for noget andet, som var sat så meget ned at jeg ikke kunne lade være.. stay tuned for at se hvad det er 🙂