Jeg er ikke det store havemennesker, men kan godt lide en pæn enkel have med lidt krukker og græs. Alligevel kan jeg ikke lade være med at drømme lidt om et lille drivhus eller orangerie hvor man kunne dyrke lidt grøntsager og krydderurter, som jordbær, ærter osv. Kan huske at jeg i min barndom gik med min mor og plukkede lidt i haven om sommeren og efter at jeg selv er blevet mor, kommer disse barndomsminder op og man ønsker at gengive de gode sammen med sit eget barn.

Bilka har et kæmpe udvalg af netop minidrivhuse, orangerier, vægdrivhuse osv lige her. På webshoppen kan man desuden se små tips og tricks til opsætning af drivhuset, hvordan du efterfølgende skaber de bedste forhold for dine planter og hvordan du bedst indretter dit drivhus.

Selvom vi har Bilka i Aalborg, er det jo ikke lige noget man bare lige fragter i en personbil og med en lille mand, kræver det desuden lidt af pakning, når man skal ud af døren, men heldigvis yder Bilka den service at de kan levere større ting med fragtmand gratis lige til døren hvis beløbet på det købte, overstiger 2000 kr.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Bilka