..nærmer sig med hastige skridt, 5 uger til at min lille dreng skal have sit navn i kirken og han skal fejres. Vi har inviteret 64 mennesker fra ind og udland, han skal fejres vores lille mirakel og jeg glæder mig som et lille barn. Jeg har næsten styr på hans tøj og mit eget kom der styr på igår, da jeg købte skoene som jeg skal på til Kokoon kjolen. Jeg forsøger mig lidt anderledes denne gang og det er derfor ikke planen at jeg skal bruge sorte sko til den røde kjole, nej jeg går udenfor min comfortzone og har købt nude heels fra Repetto som skal bæres dertil. Med i tasken tager jeg nok mine Kenzo flats med, hvis jeg skulle blive øm i fødderne. Jeg håber på at vejret bliver rigtigt godt og hvis ikke må jeg have min Muubaa læderjakke med og på til og fra kirke. Outfittet skal selvfølgelig sluttes af med en masse Stine a smykker.