outfit fra søndag og i dag i alternativ form.. I søndags bar jeg Kokoon kjolen for første gang og miksede den med Notabene støvlerne og Muubaa skindjakke. Desværre glemte jeg kameraet derhjemme og efter en dag med amning og mad med sovs, var kjolen ikke blogværdig 🙂 Heldigvis for mutti som er dronningen af pletfjerner 🙂 I dag var vi så til sølvbryllup hvor min anden Kokoon sag blev luftet sammen med mine absolut yndlings sorte bukser fra Black Swan og igen støvlerne fra Notabene.

Jeg er træt ovenpå tre hektiske men dejlige dage med familien. i morgen står den på mødregruppe hygge og mon ikke den nye Gat Rimon skal luftes, håber på at få taget et godt outfitbillede til jer med den på. Det er I nemlig flere der har efterspurgt.

I ugens løb skyder jeg også en giveaway igang hvor ikke mindre end tre heldige læsere kan vinde, jubii jeg glæder mig til at forkæle jer :-*

.