Lige som man tror at man har købt alt hvad man mangler til lille A de næste måneder, opdager man nye behov. Jeg mangler nemlig en natlampe til soveværelset som giver et let lys til når jeg ammer og har fundet denne Elephant soother fra Fischer Price inde hos ToysRus. Lampen giver udover lys i forskellige farver en beroligende melodi og kan medtages hvis han sover ude så der er noget velkendt.

Udover Fischer Price, rummer butikken varemærker som Ravensburger, LEGO, Barbie m.fl.

Og når man nu er inde på webshoppen, kan man jo nemt blive fristet af alle deres fine sager til baby A. Smart synes jeg det er, at man kan vælge legetøj mm udfra flere kategorier deriblandt alder, hvilket jo gør det let at finde netop det du mangler til dit barn.

Jeg sætter som aldrig før pris på webshops og det faktum at man kan handle det man behøver hjemme fra sofaen så du ikke behøver at pakke baby ned og tage bussen, som jeg er tvunget til, da jeg ikke kører bil og med en leveringspris på kun 29 kr uanset hvor meget du køber og levering indenfor 2-3 hverdage kan det ikke blive meget mere nemt og bekvemt. Desuden tilbyder ToysRus ubegrænset bytteservice, hvis varen mod forventning ikke kan bruges.

 

indlægget er lavet i samarbejde med ToysRus