Lige om lidt kommer der børnepenge, for første gang til os.. og jeg er derfor gået igang med at skrive en huskeseddel over de sager som skal købes ind til bettemand. Pengene skal jo vare et helt kvartal, så jeg skal tænke fremad og med den fart han vokser, skal jeg tænke meget over størrelser og materialer osv. Heldigvis går vi jo forår og sommer i møde og det kræver bodyer med korte ærmer, shorts, små kasketter og badeshorts (fordi vi snart starter på babysvømning. På Smallfashion.dk finder jeg alt det jeg mangler, udvalget er stort og tæller mærker såsom Levis, Minymo, Mini A Ture og Danefæ hvor sommerdragten nedenfor er fra, for bare at nævne nogle stykker.

Hos Smallfashion kan du købe anderledes og lækkert børnetøj til børn i alderen 0 – 16 år. De har gjort det nemt for den travle børnefamilie og har også gjort det nemt at handle på nettet via deres smarte applikation til iPhones/iPads og Android-mobiler.

Butikken har hovedkontor i tekstilbyen Herning og for at give deres kunder den bedst mulige oplevelse i butikken, står de altid klar til at hjælpe dig via både chat, mail eller telefon og du får altid svar indenfor 24 timer. Derudover kan du tilmelde dig deres kundeklub, hvor du får en masse fordele.

Indlægget er lavet i samarbejde med Smallfashion.dk