Jaa igår eftermiddags blev jeg endelig den heldige ejer af den smukke Kokoon kjole som jeg bloggede om her. Den er lige så smuk og lækker på som jeg håbede og jeg glæææder mig til at tage den på til barnedåben den 8. juni. Tænker at den skal styles bare ben(hvis der ikke er alt for koldt) og nude stilletter. Vi skal være på den lokale cafe til brunch og tager derefter hjem til os til en forfriskning, så tænker at de bare ben godt kan gå, når man nu ikke skal opholde sig meget ude.

Jeg har iøvrigt købt den hos Tiffany og det var ikke det eneste jeg kom hjem, jeg fik nemlig købt en basisting, som jeg køber igen og igen fordi jeg slider dem op, men mere om den i et andet indlæg. Nu vil jeg nyde roen på sofaen med IPAD’en mens A sover. Vi har ENDELIG fået internet efter halvanden måned og det skal udnyttes 🙂