Nok går jeg hjemme på barsel, men virkeligheden er at jeg ikke kender min jobsituation når jeg engang skal tilbage på arbejdsmarkedet sidst på året. Jeg arbejder nemlig som pædagog i en SFO og som I sikkert ved, er mit job, med den nye skolereform, måske i fare. Jeg skænker det ikke mange tanker herhjemme pt, da jeg har nok at tænke på, men faktum er at jeg kan risikere at komme tilbage til en fyreseddel. Med nyt hus og baby er der nok af udgifter og derfor er det vigtigt med en god fagforening og ikke mindst A-kasse. Her kunne A-kassen FTF-A komme ind i billedet. FTF-A tilbyder dig som billedet viser op til 32.000 oveni dagpengene og står altid klar til at hjælpe dig igang med at finde dit næste job.

På deres hjemmesiden kan du finde alle de informationer du har brug for hvis du skulle være uheldig at blive ledig, går på efterløn, er på ferie eller barsel. Jeg kan huske da jeg i sin tid blev færdiguddannet og stod uden job, at jeg synes at det var en jungle at finde rundt i alle de regler der er og det er med årene ikke blevet nemmere. FTF-A’s hjemmside er nem og overskuelig og udover at du kan finde svar på de fleste spørgsmål, kan du også tilmelde dig Jobindex, som samarbejder med dem og sågar tilmelde dig deres løbeklub. Løbeklubben er oprettet da de mener at et sundt sind og jobmuligheder hænger sammen med din fysiske sundhed.

indlægget er udarbejdet i samarbejde med FTF-A