[goviral]

Jeg husker tydeligt reklamen med aben Rynke derfik os til at trække på smilebåndet tilbage i 2001 og nu er han tilbage i spidsen for Rynkebys lækre safter, smoothies og juice, men vidste du at Rynkeby går langt tilbage og langt størstedelen af produktionen stadig foregår på Fyn, omkring 30 km fra det lille bryggeri hvor det hele startede, i Rynkeby i 1934.

I videoen trykker Rynke den af med at squeeze en appelsin direkte i munden og det skønne ved videoen er at det på ingen måde er menneskeskabt idet aber også gør det i naturen 🙂

Jeg selv og manden er store saftdrikkere og især nu her hvor jeg ammer, har jeg “fået en meget tør plet” og derfor ryger der udover mælk en hel del juice og saft ned i løbet af dagen. Herhjemme drikker vi kun saft som er light og som derfor er tilsat sødestofferne Aspartam og Acesulfam K. Kalorieindholdet er væsentligt mindre end i sød saft og kan derfor være interessant for personer der ønsker at indtage færre kalorier eller i vores tilfælde, fordi min mand har sukkersyge. Frugtindholdet er højere end i sød saft, da de kunstige sødemidler søder langt mere end sukker. Målt i mængde skal der derfor bruges mindre af de kunstige sødemidler, hvilket jo kun er et plus.

indlægget er lavet i samarbejde med Rynkeby