Tilbage for nogle måneder siden blev jeg på TS snydt godt og grundigt, da jeg købte denne Kenzo sweatshirt for at være ægte og desuden at kunne passe en str 40, ingen af delene viste sig at være sandt. Jeg fik desværre ikke pengene tilbage og tilbage ligger nu den fine grønne sweater som egentlig er ret fin.. Jeg har derfor planer om at få den om, så jeg kan passe den, men da det er umuligt at finde grønt stof der matcher perfekt, har jeg gråt som skal syes i siderne og desuden udskiftes de grønne ribkanter med grå for at gøre det mere “ægte”. Mine evner rækker desværre ikke så langt, så den må til skrædderen og så er jeg meget spændt på resultatet. Jeg ved ihvertfald at den skal styles på rigtigt mange lækre måder lige som på billederne nedenfor.

Jeg nyder at manden min går hjemme på barsel og de små stunder hvor lille A sover hvor jeg kan blogge lidt, se på nye hvidevarer og pakke en flyttekasse eller to ud, men jeg savner ham nu også når han har sovet og elsker at putte med ham i sengen.. Først nu forstår jeg når folk har sagt til mig at man kan være forelsket i sit barn, for nøj hvor kan jeg ikke få nok af at kigge på ham.. han er jordens sødeste og smukkeste barn hvis du spørger hans mor.