Jeg har hintet om på IG at jeg har forelsket mig i Rika’s leoprint og uldne sager som er kommet på Youheshe og derfor kommer der et par ønskeoutfit indeholdende netop bluse og bukser derfra. Vi starter med bukserne i dag, da der ikke er fantastisk vejr i dag og de lover frostgrader om natten de næste dage, er det omlagt med uldne bukser lidt endnu til at numsen varm når man går med barnevognen og jakken er kort 🙂 Jakken er iøvrigt også en ny vare og en stor craving, nemlig en lækker bikerskindjakke fra Neo Noir, som fåes i Bergshop lige her. De resterende sager på collagen er vist på bloggen før, men det gør dem ikke mindre “desirable” for mig. Støvlerne kigger jeg efter på Notabenes hjemmeside næsten hver dag for at holde øje med størrelser.

Støvler/Notabene – Bukser/Rika – jakke/Neo Noir – tørklæde/Månestråle – bluse/T by Alexander wang

Jeg havde en dejlig dag igår, trillede omkring frokosttid hjem til mine forældre med vogn, August og Anton og vi blev der til aften.. Gik en lang tur med min mutti med vogn og fik bestilt kirke og lokale til lille A’s barnedåb, som finder sted den 8. juni. Et stort øjeblik i mit liv og det føles helt fantastisk, glæder mig som et lille barn til at fejre vores lille guldklump med alle vores nærmeste familie og venner.

I dag skal vi bare hygge herhjemme, der kommer kabelmand, der forhåbentlig får styr på vores tv og så venter jeg på lidt pakker. Jeg har handlet ind til mandens livret og vi skal hygge med x-faktor og slik, aah elsker fredage!