Et outfit fra igår hvor jeg var fuld af overskud for lille A havde givet mig mere søvn end jeg har fået længe.. Jeg trak i mine nye Notabene støvler og traskede ned til mine forældre om eftermiddagen og blev der hele dagen og aftenen for de havde budt på flæskesteg.

Støvlerne er helt fantastiske at have på og jeg fortryder kun nu at jeg ikke sparede sammen til dem noget før..blusen er købt for nogle måneder siden men kom først i brug igår, den har et fint snit næsten som Zoe Karssen bluser, men koster ingen penge ift dem. Bukserne er gamle favoritter og de synger på sidste vers så jeg er gået igang med at søge efter et nyt par på TS.

Manden har forladt mig til fordel for fodbolden, men heldigvis kommer en kær veninde på besøg om lidt og ellers skal der ordnes lidt vasketøj og solen skal nydes..

hav en dejlig lørdag derude!

Bukser/Stella Nova – bluse/Asos – støvler/Notabene