Et dugfrisk dagens outfit fra i dag hvor vi nød den sidste lørdag i lang tid hvor manden er hjemme, fremover står den på fodboldkampe :-/ Vi pakkede os ind og trillede en tur med barnevognen i solskinnet.

Jeg var igen trukket i bukser som jeg ikke har kunnet passe i de sidste måneder, men bukser som jeg er meget glad for. Tilsatte en favorit, nemlig den hvide t-shirt, den passer bare til alt og er nem at flå af når lille A bliver sulten og skal have afgang til “mælkebaren” 🙂

Manden forevigede outfittet på vores netop nylagte terasse, vi har fået 50 kvm foran og jeg glææder mig til at skulle ud og nyde solen her til sommer..

Bukser/Gat Rimon – sneakers/New balance – bluse/River Island – jakke/Muubaa – tørklæde/Månestråle – solbriller/Rayban

Som jeg har hintet om på IG, fik jeg i dag den fineste gave fra søde Stine A, to fine ringe og en lille diamant som skal symbolisere lille A. Jeg er SÅ glad for beæret over den flotte gave og der kommer et særskilt indlæg om smykkerne snart

Terassen som næsten er færdig.. Anton føler sig allerede godt tilpas 🙂