Jeg har lige stiftet bekendtskab med webshoppen billigparfume.dk som tilbyder, som navnet måske antyder, parfumer til billigere penge.

Jeg har efter et par år uden at ønske mig parfume og en lang graviditet ikke meget tilbage på lager og ønsker mig derfor lidt nye dufte som jeg sprayer let af bag ører og andre steder hvor lille A kommer i kontakt med. Derfor er netop denne webshop ret fristende at handle hos. Butikken har gjort en ære i at du skal kunne finde en parfume hos dem, samme mærke og kvalitet, som du finder i butikkerne, bare billigere og det må man sige at de lever op. Jeg har udvalgt 4 favoritter og alle parfumerne sælges her med store besparelser og så er det jo nemt, du klikker bare på den vare du vil købe og så bliver det leveret hjem til dig (og det er min verden ren luksus har jeg erkendt efter at jeg er blevet mor) for en pris på kun 59 kr, dog gratis hvis du køber for over 699 kr og det kan man jo nemt komme til, hmm hmm 🙂

Udvalget er kæmpestort og de forhandler blandt andet parfumer til mænd og kvinder med mærker såsom Gucci, Chanel, Givenchi, Marc Jacobs og David Beckham for bare at nævne nogle stykker.

Butikken lover som så mange andre returret og du kan tilmelde dig deres nyhedsbrev for at få rabatkoder og andre fordele, men det fantastiske ved netop billigparfume.dk er at de sidder klar ved livechat hvor du kan efterspørge en bestemt parfume eller få svar på andre spørgsmål og få hurtigt svar.

indlægget er lavet i samarbejde med billigparfume.dk