Det bedste ved årstidernes skiften er blandt andet de nye kollektioner kommer ud og især skiftet fra det mørke efterår og vinter til forårets lette og lyse farver og materialer er da til at klappe i sine hænder over.. Jeg har i dag været en tur forbi Rabens Saloner for at se netop deres forårs og sommerkollektion og de skuffer ikke.. Jeg har bare et lille udsnit af de ting som falder i min smag, men kunne have valgt mange flere. De har virkelig i år ramt min smag og jeg elsker de løse kjoler, farver og ikke mindst den smukke palliet nederdel!

 

Ja så gik der lige nogle dage igen uden indlæg. Det her flytten har taget mange af min kræfter og de sidste er blevet brugt på at være der for min familie, som lige nu har ekstra meget brug for mig.. Heldigvis er bloggen her stadig og det er I forhåbentlig også <3 Snart skyder jeg en skøn lille giveaway igang, så jeg igen kan forkæle jer lidt.