..kom de lækre sneakers fra Designers Rmix hjem som jeg har drømt og blogget om i meget lang tid. De skulle have været i butikkerne sidst i januar og jeg har ringet til Companys i Aalborg og mailet til Designers Remix direkte, som en overgang var ved at give mig et mindre anfald, da de fortalte mig at de alligevel ikke kom i produktion. Lige indtil jeg forklarede mig frem til om det nu var de samme vi snakkede om. Det var det heldigvis ikke og forleden dag kunne jeg så endelig tage de lækre sko i min favn og bringe dem med hjem til mit ydmyge værelse. Glæder  mig dog til at de skal pryde en af hylderne i mit walkin, som iøvrigt blev mit sådan rigtigt i fredags. Til info er de altså mere grå end blå som billederne ellers har antydet og så synes jeg at de er lidt til den store side. Jeg har ihvertfald købt dem i en str 37 og jeg svinger mellem 37 eller 38, mest 38, men min fod er også meget smal. Derudover er læderet lækker og lidt tyndt, så de vil helt sikkert også give sig.

Faktisk er dette indlæg forprogrammeret da jeg nok er i fuld sving (eller i det sving som jeg nu kan holde til) med at flytte ind i mit nye alt for lækre hjem. Glæder mig til at vise jer lidt billeder, så snart vi er bedre på plads og har fået alle vores bestilte møbler.