Det dufter af forår og selvom det er aaalt for tidligt endnu og der kan nå at komme meget vinter endnu, så kan jeg ikke lade være at drømme om at iføre mig lyse pasteller og masser af farver og det bærer ønskeoutfittet derfor præg af i dag.. Jeg ejer ikke nogle rosaguld smykker endnu, men efter at have forelsket mig i Marc by Marc Jacobs uret, så er jeg efterhånden overbevist. Sweatshirten fra Rebecca Posselt jager mig i mine drømme og det var bestemt at den skulle med mig hjem i sidste uge til et blogarrangement i SIRUP, men der måtte jeg melde afbud.. jeg var SÅ ked af det og ærgelig, men mit overskud er lig nul nogle dage både på grund af graviditet, men også andre ting..

Nå men nu kan jeg da se en ende på den graviditet, 10 dage til termin og jeg glæde mig til at han kommer ud og jeg igen får min krop tilbage..

Sweatshirt/Rebecca Posselt – nederdel/Gat Rimon(kan købes i Mig og Cramer, hvis man ringer dertil) – ballerina/Kenzo– taske/Leowulff – Ur/Marc By Marc Jacobsørering/Jane Kønig