Jeg har fortalt lidt om hans ønsker, ham min mand og fortsætter lidt i samme rille.. Jeg har nemlig bestemt mig for at forkæle ham lidt ekstra til den 1. feb. (han ved det godt, så jeg afslører ikke noget ved at skrive det her) Det er ikke nogen hemmelighed at det ikke har været så nemt at være gift med mig for halvandet år siden.. Jeg er pessimisten og han er optimisten og han har løftet mig op mangen engang når jeg synes at det hele var noget møg og det var det sgu for et år siden, men han blev og bliver ved med at elske mig. Med ham er jeg altid tryg også når det hele sejler omkring os.. Han er min evige støtte og jeg elsker ham mere end nogen sinde efter at have været sammen med ham i over 16 år <3 Jeg siger det heldigvis til ham ret ofte, men nu skal han altså forkæles lidt sådan materialistisk..

Han elsker heldigvis at shoppe lige så meget som mig, så det er oplagt at han skal forkæles med lækkert tøj, sko eller måske et ur.. sidstnævnte er et af hans store svagheder 🙂 Jeg har luret lidt rundt og fundet tre ting, som jeg ved, ville falde i hans smag. Først på collagen er et lækkert armbåndsur som han ville kunne bruge på job, da det er klassisk med en anderledes tvist iform af den blå skærm og de røde visere. Fred Perry er et af hans yndlingsmærker så derfor ville en skjorte eller et par sko derfra altid vække lykke.