Så er der endnu en “stjæl stilen” collage, håber I kan lide dem.. Jeg finder selv inspiration i at lave de her, især hvis det bliver sammensat med sager jeg allerede ejer i forvejen og det er det i dag.. eller det vil sige to af tingene er på vej til mig “as we speak”. herhjemme går de fleste penge pt på møbler og sager til baby og derfor fornemmer I nok at jeg ikke køber så meget tøj til mig selv, meen da jeg solgte nogle sager i denne uge, gav jeg mig selv lov til at købe lidt. Jeg har nemlig lige godkendt anmodning på den lækre t-shirt fra Leon Harper, som jeg har kredset om i flere måneder og så fandt jeg den på TS til få penge. På Trendsales fandt jeg også de fine røde støvler, som jeg har fået smidt i nakken ift stand og mærke. De er fra Iro og jeg er helt vild med dem.

Resten af sagerne på collagen ejer jeg allerede undtagen det fine armbånd. Muubaa jakken og Mads Nørgaard bukserne er kære items i garderoben i forvejen og jeg glæder mig til at iføre mig begge dele igen.

Jeg har igen pakket mere ned i kasser og der er efterhånden meget tomt herhjemme, men vi flytter også det sidste ud onsdag og torsdag i næste uge. Manden er taget til standerhejsning i sin fodboldklub og jeg nyder en kop te med musik fra IPAD’en og læser blogs. Nyder den sidste mulighed for en stille lørdag for mig i lang tid 🙂