Jeg faldt over dette billede hos en blogger, jeg desværre ikke kan finde igen og linke til (hvis I ved det, så skriv gerne en kommentar). Elsker outfittet på billedet og har derfor fundet lign. sager på nettet og hjemme i gemmerne. Jeg har desværre været liidt for langsom til at se det cool i de dersens bomberjakker, men efter at have outfittet, så er jeg ret overbevist om at jeg må ud og investere i en. Heldigvis bugner TS med dem og har allerede fundet flere eksemplarer af den på collagen, som er fra Maison Scotch. De sorte sneakers er fra Moss Copenhagen og dem ejer jeg allerede. Ligesom jeg i forvejen har de lækre bukser fra Black Swan, nøj hvor jeg glæder mig til at kunne komme i dem igen, elsker seriøst de bukser! En sort baggy beanie mangler jeg i samlingen, men ved at Asos har et stort udvalg i netop huer til gode priser. Sidst men ikke mindst en lækker grå sweater. Faktisk faldt jeg for den lækre strik som er fra And Other Stories” på TS efter at have fundet billedet og endte med at købe den efter at have forhandlet den ned i en rimelig pris.

Aaah hvor er det helt igennem fantastisk at være på barsel sådan en dag som i dag, hvor busserne knap nok kører og der er høj sne og fygning udenfor.. Anton og jeg har lavet meget lidt og nydt det indenfor.. Dog fik han mig lokket en lille tur udenfor i sneen for at lege. Nu venter vi bare på at manden min kommer hjem..nok en del forsinket og så står den på hygge i sofaen med ham, minestronesuppe og X-factor 🙂

Mange snehilsner fra Anton og jeg