Jeg vil prøve at få et overblik over de mange ønsker jeg har for shoppingåret 2014 lige som søde Bettina og Ida har gjort det og dele dem ud til jer som inspiration. Jeg starter med fodtøjet og er som altid ikke god til at begrænse mig, så der er en del sko, ballerina og støvler på collagen og sandaler er endda ikke herpå.

Jeg har jo allerede lagt billet ind på de lyseblå/grå sneakers øverst til venstre fra Designers Remix, men derudover drømmer jeg om at 2014 endelig skal blive året hvor jeg får et par leo-heels og støvler, da jeg er SÅ glad for mine leo-sneakers fra VANS. De pifter virkeligt ethvert outfit op og er perfekte til at lave et mønstermix-outfit.

Jeg ved at jeg i løbet af året også anskaffer mig et par gule støvletter enten dem på billedet fra Acne eller dem fra Ganni, som jeg også har blogget om før. De deler vandene, men jeg kan virkelig ser mig selv få dem brugt til et sort outfit eller en spraglet kjole med bare ben.

Wedgestøvler er et hit i min verden, så mon ikke der sniger et enkelt par ind i løbet af 2014. Ballerinaer kommer jeg heller ikke udenom til foråret og sommeren og jeg drømmer om at tilføje et par See by chloe i brune eller turkis.

Sandaler er som før nævnt ikke på collagen, men jeg vil meget gerne eje et par plastic-sandaler ra Gucci lige som hende her investerede i sidste år

Sidst men ikke mindst vil jeg gerne investere i et par gummistøvler i 3/4 længde til de lange ture med barnevogn i regnvejr (for lets face it..der vil komme meget regn i år..igen)