Sødeste Lise har lokket mig i Kenzo-fælden, da hun forleden bloggede om den lækre kjole med tigerprint og derfor er ønskeoutfittet bygget op omkring den.. sådan her ville jeg elske at være iklædt til en dag på cafe med barnevognen, når det igen bliver lunt i vejret.. Den pink taske fandt jeg igår på nettet og er fra Marc by Marc Jacobs forårs-kollektion og den MÅ jeg bare eje.. Har i hundrede år ønsket mig en stor clutch og jeg elsker farven.

Jakke/Muubaa – kjole/Kenzo – clutch/Marc By Marc Jacobs – øreringe/Pernille Corydon – armbånd/Maanesten – støvler/Gestuz – Tørklæde/Månestråle

Jeg har været på besøg på arbejdet i dag, dejligt at gense børn og voksne igen og vide at man er savnet.. næste gang jeg kommer er det nok med baby og jeg glæder mig. I morgen hygger Anton og jeg indenfor og et par kasser skal pakkes og endnu mere inventar skal sættes til salg.