Faldt fornylig over dette sæt på Instagram og det er virkelig vokset på mig. kan SÅ meget se mig selv i det til sommer med bare ben og en taske og sandaler med farve,  så nu er jagten indledt efter sådan et, startende med blusen tænker jeg. Jeg har også overvejet at kaste mig at sy et selv, men ved ikke om evnerne rækker så langt. Det kræver også lige 5-10 styk af de der partisaner tørklæder, som det garanteret bedst kan betale sig at købe over Ebay og det er jeg jo, hmmm ikke kommet igang med at turde endnu :-))

Hvis nogen af jer skulle falde over et sådan sæt eller kender en der laver dem, så skriv endelig..

Jeg beklager den manglende bloggen her i weekenden, men hele dagen igår blev brugt på at rydde op og pakke ned i kasser, faktisk knoklede jeg så meget at jeg fik meget ondt i ryggen og måtte ligge med varmepude og også mærker det meget i dag. Vist kroppens måde at sige “stop op og pas på baby A og dig selv”. Af den grund har jeg heller ikke lavet så meget i dag udover et besøg i hundeskoven med mand og Anton og lidt sortering i soveværelsets skabe.