Jeg er lige kommet ind af døren efter en dejlig tur til Aalborg med min veninde P. Vi har hygget med lidt shopping (jeg holdt mig helt i skindet) og god frokost på en cafe… dejligt at komme lidt ud selvom det ikke bliver til så meget i min tilstand og fantastisk at være sammen med hende i dag <3

Vi slog selvfølgelig også en smut forbi Mig og Cramer, hvor jeg ikke har været i evigheder (føles ihvertfald sådan) og sikke en masse lækre varer Heidi har fået hjem.. Her er bare et lille udvalg af alle mine favoritter i butikken. Heldigvis for jer der ikke er så heldig at bo tæt på Mig og Cramer, har hun fin webshop, hvor du kan få fingrene i alle de lækre sager.

SÅ fine tasker fra Leowulff (jeg vil gerne eje alle tre)

Min drømmehalskæde fra Fiona Paxton

lækre nye skindjakker fra Muubaa

Den LÆKRESTE cardigan fra Selected Femme som jeg bare MÅ eje, prøvede den på og den er SÅ skøn!! (koster desuden kun 600 kr)

En megacool denim/hør agtig skjorte som jeg også prøvede.


Maria Black smykker, ååh åhh

leo og rå støvler…whats not to like

Den fedeste grønne bluse fra Selected Femme

Resten af dagen skal bruges hjemme hos mine forældre som giver aftensmad til Anton og jeg, da manden er på træner-kursus. Samtidig skal jeg hjælpe med at sortere hjemme hos dem. Min mor er ved at gøre klar til at vi rykker ind hos dem 1. feb for at bo i 3 uger inden det nye hus står klar. God lørdag aften derude <3