ja det er nu lidt hyggeligt sådan at kunne lave ønskeseddel til både mor, far og en til, omend det jo de første år ikke er decideret hans egne ønsker, men mere hvad hans mor og far mener at han ønsker sig. Ikke desto mindre har jeg lavet en ønskeseddel med et ønske fra alle tre i familien (fantastisk at kunne sige det) Alle tre ønsker er fra Magasins webshop, som rummer de lækreste mærker til barn og voksen, hvad enten det er legetøj, tøj, boligsager, køkkenartikler med mere.

Lille A ønsker sig en lækker køredragt og jeg er ret forelsket i denne fra Phister & Philina som har den rette farve, ser lækker blød ud og åbnes og lukkes foran med smart lynlås. Far ønsker sig en lækker polo fra Fred Perry, som er et af mandens yndlingsmærker. Poloen er smart og ung og kan samtidig bruges på hans job med et par pæne jeans og sko, når vejret bliver varmere. Mor ønsker sig en lille taske i pangfarve, denne er fra Decadent og kan lyse op på et kedeligt outfit og rummer lige det vigtigste.

Jeg er ret begejstret for Magasin og deres webshop, som tit lokker med gode tilbud og rabatter og jeg har fornylig oprettet mig som Goodiecard-kunde som giver mig endnu flere fordele og invitationer til VIP-arr. og tilbud i deres fysiske butik såvel som webshoppen. Nu når Magasin alligevel ikke kommer til Aalborg, er det fantastisk at vi nordjyder alligevel kan handle blandt deres lækre og eksklusive udvalg og det endda til kun 25 kr i forsendelse.