jeg er jo en af dem som ikke skal på arbejde i morgen.. virkelig en mærkelig fornemmelse, men også dejligt nu når kroppen den ikke er, hva den har været. Den næste måned står på nedpakning af vores lille hjem og ikke mindst en hel del fødselsforberedelse..

Når måneden er omme, kan jeg forhåbentlig også hente de her basser, som jeg har preordered hos min nærmeste Designers Remix forhandler.. må bare eje dem, der står SÅ meget Katja på dem.. de skal traves i på mine ture med lillemand i barnevogn. Apropos barnevogn, så er den nu også bestilt og købt.. yikes sikke en udskrivning, over 9000 kr og det endda uden lift, da vi istedet har købt VOKSI-pose. Nå men lille A kommer til at ligge godt og den bliver god at køre med, det er det vigtigste 🙂 Jaa jeg skriver lille A nu, for det kommer hans navn til at starte med. Det har jeg vist ikke før nævnt på bloggen. I skal nok få hele hans navn at vide når han kommer til verden.

Håber I alle kom godt ind i det nye år.. Her foregik det meget stille og kl. 1 kunne preggo ikke mere og lå i sin seng. Graviditeten betyder jo at jeg modsat så mange andre heller ikke vågnede op med tømmermænd, selvom det nu føles sådan. Resten af dagen skal foregå på samme måde som den har gjort indtil videre.. nemlig på sofaen med dyner, film i flimmeren og rester af maden fra igår.