Jeg husker tydeligt når vi engang om måneden tog turen til Bilka da jeg var barn..forventningen om at skulle gå gangene igennem med legetøj og drømme om alle ting man gerne ville have og glæden var mega stor når man engang imellem fik en ting derude fra. Det var som regel enten My little pony eller Barbie som kom med mig hjem og jeg sad hele turen hjem i bilen med kassen i skødet og ventede på at jeg måtte pakke det op.

Som årene er gået har ønskerne ændret sig men jeg..når jeg får lov, elsker stadig at igennem alle de mange gange og finde nips og sager som jeg godt kunne bruge, elektronik, musik, parfumer, you name it..

Bilka har som så mange andre gennem tiden fået webshop, hvor du kan finde det udvalg af sager de har og få leveret til din dør og en del ting er endda gratis at få leveret såsom sofaer, træningsmaskiner, cykler og tv. Sidstnævnte kan blive aktuelt for os pt, da vi gerne vil have et større tv til stuen, når vi flytter i det nye.

På min søgen igennem webshoppen faldt jeg også over nedenstående baby-alarm fra SuperNova som er noget af det sidste lidt dyrere vi mangler inden baby A’s ankomst og sådan sager ligger Bilka altså også inde med.