Jeg har skrevet om dem utallige gange, I har set mange outfits hvor de har været på og ofte optræder de i ønskeoutfits. Nu får I altså et indlæg hvor dem jeg allerede ejer er samlet på samme sted.. Jeps det er min Muubaa samling, hele 4 jakker fra mærket har jeg efterhånden fået skrabet til mig,

Vidt forskellige jakker men fælles for dem alle er at kvaliteten er i top, læderet er smørblødt og pasformen er altid i orden..

Muubaa Artesia er den ældste i samlingen, jeg købte den i august 2012 hos Mig og Cramer  efter at jeg var blevet opereret. Den er lidt længere end mine andre Muubaa jakker og så er den i ruskind.

Denne jakke model Lenine er købt i December på Outnet.com efter at have søgt den i meget lang tid sidste år. Den er lavet af en kombination af læder og dun og for ekstra god pasform på armene er der indsat rib stof. Jakken er varm nok med den lune vinter vi har nu og jeg bruger den stort set hver dag.


Min Muubaa Monteria er den mest specielle i samlingen og en julegave fra manden, den er købt på Asos og købt med en rabatkode så prisen blev rigtig god. Den er speciel, men jeg elsker den.. glæder mig til at bruge den en masse til foråret.

Sidst men ikke mindst min Muubaa Sirius, den klassiske bikerjakke i sort.. sådan en jakke burde alle eje, hvis du spørger mig. Den er købt i foråret 2013 så vidt jeg husker hos min Muubaa pusher..igen Mig og Cramer. Den går bare til alting og er blevet flittigt brugt i foråret og sommeren.

Her er min lille samling af Muubaa, men faktisk ikke alle mine skindjakker, for jeg har faktisk en mere dog fra Munderingskompagniet.. Den har flere år på bagen, men jeg elsker den stadig. Den har dog længe hængt ubrugt hen, da lynlåsen skal udskiftes, men jeg har besluttet mig for at gå til den lokale syerske sammen med lidt andre ting en af dagene og så skal den i brug igen.

Muubaa forhandles mange steder udover de steder jeg har linket til, såsom SirupZalando, Farfetch, StigP, Miinto, Mood (hvor jeg iøvrigt lige har fundet Monteria i alle størrelser til kun 1500 kr!!!) og selvfølgelig Trendsales. Muubaa har desuden deres egen webshop, hvor der ofte er gode rabatter, jeg har selv handlet der og har kun været tilfreds.

Hva synes I om min samling??