Jeg nævnte i gårsdagens collage slet ikke de fine heels, som jeg i dag har bygget mit ønskeoutfit op omkring. De er fra Howsty og jeg elsker det lille print foran på dem.. De kan sagtens indgå i min garderobe som den er nu, meen det er jo et ønskeoutfit så alle ting andre ting er også sager som gerne måtte flytte hjem til Casa Kasia. T-shirten er fra T by Alexander Wang og jeg mangler netop en sort, idet jeg i forvejen har blå, grøn, hvid og grå i samme model. Ja ja jeg ved at jeg ikke mangler sweatpants, meen er vild med de her fra Designers Remix, stoffet, pasformen og lynlåslommerne. Skindjakker mangler jeg heller ikke lige, men er vild med den blå farve og så er den fra Muubaa som er lig med fantastisk kvalitet. Jeg SKAL bare eje sådan et armbånd som skal teames up med mit Marc by Marc jacobs ur og så et par armbånd fra Stine A