…bliver jeg selv så fristet af min ønskeoutfits at jeg bare bagefter må eje det der på. Sådan gik det med dette outfit som jeg postede for et par dage siden.. Jeg lurede lige på TS for en sikkerheds skyld og sørme om der ikke var en til salg i min str og for at gøre det endnu bedre, så havde samme sælger nedenstående bukser til salg fra Rabens Saloner, som jeg også har haft kig på. Jeg skrev derfor om hun kunne give et godt tilbud på begge dele og det må man sige at hun gav mig. Jeg sparede 50 % i alt og får en af dagene to fine sager, som jeg har ønsket mig. juhuu for TS.

 

Jeg har haft en dejlig weekend med lidt overskud for engangs skyld og har derfor nået at få ordnet lidt sysager og forberedt det sidste til de snarlige forældre samtaler og det føles så befriende. Foran mig venter en uge med morgen- og aftenmøder og så på fredag er der dømt en uges efterårsferie til mig 🙂