Igår da jeg var inde i FilucaV prøvede jeg lidt forskellige ting og forelskede “head over heels” i to MEGET lækre sager. Derfor indgår de i dag i et ønskeoutfit..bare sådan for at torturere mig selv. Den ene ting er støvlerne fra MM6 Maison Martin Margiela (sikke et svært navn at huske) Udover at være noget nær verdens pæneste støvler, er de helt fantastiske at have på med lige nøjagtig den rette hælhøjde og god gummibund. Derudover satte jeg mine lange fingre på den lækreste Kenzo sweater-cardigan med det fedeste snit og så det print bagpå, jaamen jeg er solgt.

Til de store crush’es har jeg sat endnu en ting som jeg ønsker mig, nemlig de lækre strikbukser fra Gat Rimon som jeg har blogget om snart 100 gange, men det bliver de altså ikke mindre pæne af. Til sidst har jeg sat det hele sammen med en lækker T by Alexander Wang t-shirt og prikken over i’et et par smukke øreringe fra Maria Black.

 

 

 

Husk iøvrigt min giveaway hvor du kan vinde et halvt års mobil-abb. fra “Call me” som slutter på søndag.