Jeg har været så heldig at jeg fik lov til at vælge lidt sager fra Gadgetcity. Webbutikken sælger smart mobiltilbehør til din Iphone og Samsung telefon, men også tilbehør til din IPAD, IPOD eller kamera. Jeg var heldig at tilbuddet kom lige som jeg havde ødelagt mine høretelefoner, så valget faldt hurtigt på et par sorte af slagsen, da jeg aldrig har fattet hvorfor Apple har lavet deres tilbehør i hvid. Tilsvarende valgte jeg en ekstra oplader i sort med tilhørende biloplader. Jeg har haft min mobil i lang tid og den taber desværre hurtigt strøm, så derfor er det rart med en oplader ved hånden.

Gadgetcity sælger som før nævnt også andre lækre gadgets til dine apparater, såsom covers, almindelige og med ekstra batteri som jeg allerede ejer. Jeg er også ret hooked på deres IPhone penne og den cool retro telefonholder med rør også til IPhonen.

Jeg synes at priserne er rimelige og leveringen hurtigt, de sender nemlig fra dag til dag. Faktisk kan du inde på deres forside se præcis, hvornår de sender pakker igen, time for time.. Derudover har de fri fragt på alle varer og lover 30 dages returret, hvilket jeg synes er et stort plus, når man handler på nettet.

Du kan se mere inde på deres facebookside lige her

Indlægget er lavet i samarbejde med Gadgetcity